tirsdag den 10. februar 2015

Første dag på skolen

Vi har første dag på skolen i dag og blev taget godt i mod af både personale og elever. Klassen var i fuld gang med at arbejde med deres projektopgave, og der var mange forskellige aktiviteter i gang på klassen.

Lærerene har let adgang til gruppernes opgaver, som er delt i Google Docs. På den måde skal de ikke bruge tid på at sende den frem og tilbage med up- og download. Læreren kan også kommentere på elevernes arbejde løbende - både i real-time mens eleverne arbejder i dokumentet, men også efter dagens undervisning er slut.

Vi kigger også på muligheden for at printe fra deres Chromebooks. Dette kan lade sig gøre vha. en anden PC, som så fungerer som printserver. På denne PC har vi logget en printbruger på, der tilføjer en eksisterende printer til Cloudprint. Herefter deles printeren med de elever og lærere, som skal printe. I denne video vises der, hvordan en PC kan sættes op som printserver.

Over middag viser Anja, hvordan man let kan arbejde med billeder i Google Docs. Hvis de henter appen Google Drev, kan de tilgå deres dokumenter fra både mobil og iPad, men også overføre billeder direkte fra mobilen til senere brug i fx Google Docs og Præsentation.

Elever undersøger hvordan en computer er bygget op

It er naturligt og indgår sammen med andre mere konkrete opgaver, som fx at lave et spil

Ingen kommentarer:

Send en kommentar